Sedumtag.. fremtidens grønne tage

Sedumtag.dk er autoriseret til udlægning af alle typer af sedumtage, vi har også egne certificeret tagdækkere til montering og påsvejsning af tagpap på skinnesystemer, kontakt os gerne for et samlet tilbud uden overraskelser.

¤

Et moderne og klimavenligt Sedumtag er fremtidens grønne tag… udviklingen indenfor grønne tage har de seneste år, budt på nye løsninger som gør det muligt at udnytte taget på en helt anden måde end tidligere. Taget er ofte en glemt facade , som kan udnyttes både smukt og rekreativt, grønne tage har en positiv effekt på miljøet da det er med til at binde større mængder regnvand, som derfor ikke belaster kloaksystemet. Tagets levetid forlænges, da tagpappen er beskyttet mod solens UV-stråler af det grønne tag. systemet er modulbaseret og udført i kvalitetesmaterialer med stor focus på såvel planterne og vækstmediet, selve modulet har også nogle egenskaber bl.a. i forhold til afvanding og vandtilbageholdelse.

KONTAKT OS!

Vi ser frem til at montere dit nye Grønne tag!

Teamet bag Sedum-Tag har mere end 30 års erfaring i tagbranchen, så vi kan vi løse de fleste tagopgaver incl montering af et grønt tag, og det er selvfølgelig med garanteret kvalitet og til en ualmindelig fair pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Adresse

Sedumtag.dk

Hovedvejen 501 A.
DK-2640 Hedehusene

Åbningstider

Mandag – Fredag: 07:00 – 17:00

Telefon

Tlf: 70 200 870

Email

info@sedumtag.dk