Membraner Sedumtag

Membraner til Sedumtage

Vi udfører alle former for membraner til underlag for dit nye sedumtag, det kan evt være en ny tagpap løsning eller folie løsning.
Sedumtag.dk svarer gerne på spørgsmål omkring montage af en ny membran, og kommer gerne med et uforpligtende tilbud på at montere en ny membran, så du også er klar til fremtidens klimavenlige tagløsning.

Du er velkommen til at skrive til os her – eller gå til vores Gratis tilbud side og send en mere detaljeret forespørgsel.

Membraner Sedumtag
5/5

Få et GRATIS TILBUD nu - gå til vores tilbudsside og udfyld så mange informationer som du kan - og du bliver kontaktet!

Sedumtag udfører fremtidens klimavenlige tagløsninger

Membraner Sedumtag – Et moderne og klimavenligt Sedumtag er fremtidens klimavenlige tagløsning. Udviklingen indenfor grønne tage har de seneste år budt på nye løsninger, som gør det muligt at udnytte taget på en helt anden måde end tidligere.

Taget er ofte en glemt facade, som kan udnyttes både smukt og rekreativt, grønne tage har desuden en positiv effekt på miljøet da det er med til at binde større mængder regnvand, som derfor ikke belaster kloaksystemet… tagets levetid forlænges samtidigt da tagpappen samtidigt er beskyttet mod solens UV-stråler.

Hvis du ønsker at bliveat bygge Sedumtag fremtidens klimavenlige tagløsning, så kontakt os via vores kontaktformular eller gå direkte til vores GRATIS TILBUD side.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon +45 25 68 82 22. Vi leverer Sedumtag i hele landet.

Kontakt os nu


Scroll til toppen