Sedumtag.. fremtidens grønne tage

Grønne tage – opbygninger som vi udfører

Opbygning af grønt tag med bakkesystem, Sedumbakkerne kan anvendes på tage med hældning fra 0 – 25o, og er ideelle på tage der kun tåler begrænset vægt, og hvor der samtidig ønskes en høj artsvariation

Sedum Light måttesystem anvendes på tage med taghældning på maks. 25o, hvor der ønskes et let tag med lav artsvariation. Sedum Light består af 2 komponenter; en vandholdende filtdug og en Premium sedummåtte. Komponenterne gør installationen af det grønne tag både hurtig og effektiv. Efter udlægningen tilpasser sedumbeplantningen sig til de aktuelle forhold..

Ring eller send os en mail under Kontakt os.. for et uforpligtende tilbud.

 

Sedumtag.dk er autoriseret til udlægning af alle typer af sedumtage, vi har også egne certificeret tagdækkere til montering og påsvejsning af tagpap på skinnesystemer, kontakt os gerne for et samlet tilbud uden overraskelser.

¤

Et moderne og klimavenligt Sedumtag er fremtidens grønne tag… udviklingen indenfor grønne tage har de seneste år, budt på nye løsninger som gør det muligt at udnytte taget på en helt anden måde end tidligere. Taget er ofte en glemt facade , som kan udnyttes både smukt og rekreativt, grønne tage har en positiv effekt på miljøet da det er med til at binde større mængder regnvand, som derfor ikke belaster kloaksystemet. Tagets levetid forlænges, da tagpappen er beskyttet mod solens UV-stråler af det grønne tag. systemet er modulbaseret og udført i kvalitetesmaterialer med stor focus på såvel planterne og vækstmediet, selve modulet har også nogle egenskaber bl.a. i forhold til afvanding og vandtilbageholdelse.

KONTAKT OS!

Vi ser frem til at montere dit nye Grønne tag!

Teamet bag Sedumtag har mere end 30 års erfaring i tagbranchen, så vi kan vi løse de fleste tagopgaver incl montering af et grønt tag, og det er selvfølgelig med garanteret kvalitet og til en ualmindelig fair pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Adresse

Guldalderen 26
DK-2640 Hedehusene

Åbningstider

Mandag – Fredag: 07:00 – 17:00

Telefon

Tlf: 25688222

Email

info@sedumtag.dk