Sedumtag - Sedumbakker

Sedumbakker – Opbygning af et grønt tag med sedumbakkesystemet, 

Sedumbakkerne kan anvendes på tage med hældning fra 0 – 25 grader, og er ideelle på tage der kun tåler en begrænset vægt, og hvor der samtidig ønskes en høj artsvariation. Med vores Sedumbakker får du et færdigetableret grønt tag i én enkelt arbejdsgang, Sedumbakkerne udlægges direkte på tagmembranen, hvor de stødes op mod hinanden, og så er det grønne tag i princippet færdigt. Hurtigt, nemt og med et flot resultat til følge.

Når du anlægger et grønt tag med sedumbakkerne, får du en moderne og klimavenlig løsning, der kan håndtere og forsinke de store mængder nedbør, som vi de senere år har oplevet og nok desværre også kommer i fremtiden i takt med klimaforandringerne. 

Et Sedumbakkesystem kan optage helt op mod 50 % af den regnmængde der falder på taget og dermed mindske belastningen af kloaksystemet.

Sedumbakker er en “alt-i-en løsning” , hvor vi har samlet alle komponenterne til et grønt tag i bakker af særlig holdbart HIPS-plast. 

Bakkeystemet består af

  • Et effektivt dræn- og vandreservoir
  • En specialblandet letvægtsjordsubstrat
  • Et færdigt grønt plantedække der indeholder 5-9 forskellige sedumarter
  • Vores sedumplanter er særdeles tørketolerante

Du er velkommen til at skrive til os her – eller gå til vores Gratis tilbud side og send en mere detaljeret forespørgsel.

Sedumtag-Fremtidens-klimavenlige-tagløsninger
5/5

Få et GRATIS TILBUD nu - gå til vores tilbudsside og udfyld så mange informationer som du kan - og du bliver kontaktet!

Sedumtag udfører fremtidens klimavenlige tagløsninger

Hos Sedumtag har vi mange års erfaring med grønne tage. Vi kan derfor tilbyde dig professionel rådgivning gennem hele processen, lige fra den indledende planlægning til detailprojektering og anlægsfasen.

Et moderne og klimavenligt Sedumtag er fremtidens klimavenlige tagløsning. Udviklingen indenfor grønne tage har de seneste år budt på nye løsninger, som gør det muligt at udnytte taget på en helt anden måde end tidligere.

Taget er ofte en glemt facade, som kan udnyttes både smukt og rekreativt, grønne tage har desuden en positiv effekt på miljøet da det er med til at binde større mængder regnvand, som derfor ikke belaster kloaksystemet… tagets levetid forlænges samtidigt da tagpappen samtidigt er beskyttet mod solens UV-stråler.

Hvis du ønsker at få monteret et klimavenligt Sedumtag  så kontakt os via vores kontaktformular eller gå direkte til vores GRATIS TILBUD side.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon +45 70 20 20 71. Vi leverer og monterer Sedumløsninger i hele landet.

Kontakt os nu


Scroll to Top