Hvem er Sedumtag.dk fremtidens klimavenlige tagløsninger

Hvem er Sedumtag 
Teamet bag Sedumtag.dk har mere end 30 års erfaring i tagbranchen, så vi kan vi løse de fleste tagopgaver incl montering af et grønt tag, og det er selvfølgelig med garanteret kvalitet og til en ualmindelig fair pris.

Vi udfører også alle typer af tagdækningsopgaver med både Tagpap, Tagfolier og Derbigum.. kontakt os gerne hvis du ønsker et tilbud på et nyt tag på din carport eller villa.. vi udfører også små-reparationer for utætheder og udskiftning af taghætter osv.. kontakt os gerne for nærmere info..

Du er velkommen til at skrive til os her – eller gå til vores Gratis tilbud side og send en mere detaljeret forespørgsel.
Hvem er Sedumtag ?
5/5

Få et GRATIS TILBUD nu - gå til vores tilbudsside og udfyld så mange informationer som du kan - og du bliver kontaktet!

Sedumtag udfører fremtidens klimavenlige tagløsninger

Et moderne og klimavenligt Sedumtag er fremtidens klimavenlige tagløsning. Udviklingen indenfor grønne tage har de seneste år budt på nye løsninger, som gør det muligt at udnytte taget på en helt anden måde end tidligere.

Taget er ofte en glemt facade, som kan udnyttes både smukt og rekreativt, grønne tage har desuden en positiv effekt på miljøet da det er med til at binde større mængder regnvand, som derfor ikke belaster kloaksystemet… tagets levetid forlænges samtidigt da tagpappen samtidigt er beskyttet mod solens UV-stråler.

Hvis du ønsker at bygge Sedumtag fremtidens klimavenlige tagløsning, så kontakt os via vores kontaktformular eller gå direkte til vores GRATIS TILBUD side.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon +45 25 68 82 22. Vi leverer Sedumtag i hele landet.

Kontakt os nu


Scroll til toppen