Et Sedumtag er fremtidens klimavenlige tagløsning

Hvem er Sedumtag 
Teamet bag Sedumtag.dk har mere end 10 års erfaring med Sedumplanter og dertilhørende produkter. Vi har dermed en bred forståelse og erfaring indenfor alt hvad der vedrørende et Sedumtag eller Sedumbunddække. 

Formålet med Sedumtag.dk har været at skabe en hjemmeside, som kan tilbyde en masse gratis information om Sedumtage, før man starter sit eget projekt. Hjemmesiden er drevet og administreret af Growtek.dk som er Danmarks største online forhandler af Sedumtage og haver. 

Vi udfører ikke projekter, men sælger udelukkende materialerne til dit næste Sedum-projekt. Vi anbefaler at kontakte en lokal anlægsgartner, tagdækker eller tømrer som kan udføre dit projekt for dig, hvis du ikke selv ønsker at foretage udførslen. 

Du er velkommen til at skrive til os her – eller gå til vores Gratis tilbud side for at sende en mere detaljeret forespørgsel.
Hvem er Sedumtag ?
5/5

Få et GRATIS TILBUD nu - gå til vores tilbudsside og udfyld så mange informationer som du kan - og du bliver kontaktet!

Sedumtag udfører fremtidens klimavenlige tagløsninger

Et moderne og klimavenligt Sedumtag er fremtidens klimavenlige tagløsning. Udviklingen indenfor grønne tage har de seneste år budt på nye løsninger, som gør det muligt at udnytte taget på en helt anden måde end tidligere.

Taget er ofte en glemt facade, som kan udnyttes både smukt og rekreativt, grønne tage har desuden en positiv effekt på miljøet da det er med til at binde større mængder regnvand, som derfor ikke belaster kloaksystemet… tagets levetid forlænges samtidigt da tagpappen samtidigt er beskyttet mod solens UV-stråler.

Hvis du ønsker at bygge Sedumtag fremtidens klimavenlige tagløsning, så kontakt os via vores kontaktformular eller gå direkte til vores GRATIS TILBUD side.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon +45 70 20 20 71. Vi leverer Sedumtag i hele landet.

Kontakt os nu


Scroll to Top