Sedumtag.dk - Sedummåtter

Sedummåtter – Sedum Light måttesystem anvendes på tage med taghældning på maks. 25gr, hvor der ønskes et let tag med lav artsvariation. Sedum Light består af 2 komponenter; en vandholdende filtdug og Premium sedummåtter. Komponenterne gør installationen af det grønne tag både hurtig og effektiv. Efter udlægningen tilpasser sedumbeplantningen sig til de aktuelle forhold. Læs mere.

Sedumtag.dk svarer gerne på spørgsmål om Sedummåtter, og kommer med uforpligtende tilbud på at sætte dit Sedumtag op, så du også er klar med fremtidens klimavenlige tagløsning. Du er velkommen til at skrive til os her – eller gå til vores Gratis tilbud side og send en mere detaljeret forespørgsel.

Sedumtag-Fremtidens-klimavenlige-tagløsninger
5/5

Få et GRATIS TILBUD nu - gå til vores tilbudsside og udfyld så mange informationer som du kan - og du bliver kontaktet!

Sedumtag udfører fremtidens klimavenlige tagløsninger

Vi er autoriseret til udlægning af alle typer af sedumtage, vi har også egne certificeret tagdækkere til montering og påsvejsning af tagpap på skinnesystemer, kontakt os gerne for et samlet tilbud uden overraskelser. Et moderne og klimavenligt Sedumtag er fremtidens grønne tag… udviklingen indenfor grønne tage har de seneste år, budt på nye løsninger som gør det muligt at udnytte taget på en helt anden måde end tidligere.

Taget er ofte en glemt facade , som kan udnyttes både smukt og rekreativt, grønne tage har en positiv effekt på miljøet da det er med til at binde større mængder regnvand, som derfor ikke belaster kloaksystemet. Tagets levetid forlænges, da tagpappen er beskyttet mod solens UV-stråler af det grønne tag. systemet er modulbaseret og udført i kvalitetesmaterialer med stor focus på såvel planterne og vækstmediet, selve modulet har også nogle egenskaber bl.a. i forhold til afvanding og vandtilbageholdelse.

Hvis du ønsker at bygge Sedumtag fremtidens klimavenlige tagløsning, så kontakt os via vores kontaktformular eller gå direkte til vores GRATIS TILBUD side.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon +45 70 20 20 71. Vi leverer og monterer Sedum løsninger i hele landet.

Kontakt os nu


Scroll to Top